onsdag den 28. september 2011

Støtteforeningen Mia - opdatering


Så er "Støtteforeningen Mia" en realitet. Vi havde stiftende generalforsamling i dag, onsdag den 28. september 2011.

Foreningens formål er at støtte tilbud til psykisk sårbare personer, primært i Skanderborg Kommune.

Bestyrelsen består af:
Poul Handberg, formand
Jens Szabo, kasserer
Mette Sørensen
Gurli Sabroe
Leif Norup

På generalforsamlingen blev der foreslået flere ideer til foreningens kommende arbejde. Bestyrelsen går nu i gang med at arbejde med forslagene. En af de første opgaver bliver at hverve nye medlemmer til støtteforeningen.

Kontingentet er fastsat til 100 kroner pr. person for resten af året. Foreningen vil tillige søge bidrag fra virksomheder, organisationer m.fl.

Foreningen har fået lov at låne lokalerne på Bytorvet 18 i Ry vederlagsfrit indtil videre. Skulle lokalerne blive udlejet, er vi nød til at flytte ud. Lokalerne forventes nedrevet i en senere fase af byggeriet på Ry Bytorv.

MIA-gruppen drives af frivillige. Der er blandt andet et cafetilbud hver onsdag fra kl. 15 - 20. Her er mulighed for at få en kop kaffe med ligesindede samt købe et måltid mad til 50 kr. På en typisk onsdag besøges cafeen af 15-25 personer. Dernæst tilbyder MIA-gruppen mulighed for samtaler med frivillige, som har mange års erfaring indenfor psykiatrien. MIA-gruppen tilbyder akut hjælp - åben telefon 24/7. 

Dert er ikke en forudsætning at være medlem af støtteforeningen for at benytte MIA-gruppens tilbud.

Skulle du have lyst til at blive medlem af støtteforeningen, bedes du indsende navn, adresse, telefonnr. og mail-adresse til sonja.brogaard@live.dk - mærket "indmeldelse i Støtteforeningen MIA" og indsætte 100 kroner på foreningens konto 3679 10442818 - mærket med dit navn (så vi kan se, hvem der har indbetalt beløbet).
Du kan også komme forbi cafe MIA om onsdagen og melde dig ind og betale.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar